понеделник, 12 ноември 2007 г.

Училището, парка и есента :)

Какво прави един ученик като му е скучно в час? Едно от нещата е да гледа през прозореца. Така ми дойде идеята да снимам изгледа от моята класна стая. Като се позамисих изгледа не е много интересен и за това реших да снимам парка погледнат от коридора на моя етаж. На следващия ден пъхнах цивровия в раницата и хайде на даскало. По някаква случайност минах от към учителслия вход. Последните стотина метра преди даскало бяха покрити с листа, есенни жълко-оранжеви листа!Както бях сънена и едвам гледах веднага ококорчих очи. Нямах търпение да свръшим с часовете за да започна да снимам.

Първо снимах парка погледнат от коридораСлед това набързо лязох от поседния (4ти етаж). От тък се слиза за инрищвто :)След това отидох зад даскалотоМного красиво килимче от трева и листаТръгнах да се разхождам из парка. Не е много голям.Всъщност в сравнение с някой парк в София или друг голям град този е нищо. Но аз много си го обичкам и имам както яки така и лощи спомени от там.

Странно, докато някои дървета вече нямат листа, на това все още са му зелени.
Тука някаде между тези дървета 1 път паднах по гръб от 30-40 см. височина. Един приятел малко ме изпусна..ама аз съм си виновна де. Болката като вълна от гърба ми стигна чаааак до главата.

Вижда ли сте някога толкова тъмни листа?Есенно килимче от листа :)И една снимка, която не е нищо особено и точно в това и е чара :)Надало по стълбичките :)Най-красивото дърва в района на даскалото.Ето последните стотина метра до дасклото!!! :)

Някога ходили ли сте из толкова много шумкащи листа?Есента дойде и при черешата в двора :)Много хубави кецки имам :PПовечето снимките са 06.11.2007г. :) Яд ме само, че не се сетих по рано да снимам есента:) Насявам се, че съм показла малко от красотата, която виждам :)

1 коментар:

Анонимен каза...

браво, меченце, ще те правим мече-фотографче {}